Hørecenter Nord

Tilskud

Offentligt tilskud til høreapparater

Høreapparater første gang.

Hvis du skal have høreapparater for første gang og tilskud dertil, skal du have en henvisning fra en øre-næse-halslæge. Når henvisningen er lavet, så vil den følge dig resten af livet, hvilket betyder, at du ved udskiftning og ved fornyelse af høreapparater behøves der ikke en ny henvisning fra en øre-næse-halslæge for at opnå tilskud.

 

Offentligt tilskud

Hvis du har et dokumenteret høretab, er du berettiget til offentligt tilskud.

Det offentlige tilskud udgør i 2023 4286,00 kr. til behandling af første øre og 2.400,00 kr. til behandling af andet øre, altså et samlet tilskud på 6.686,00 kr.

 

Helbredstillæg fra kommunen

Hvis du er folkepensionist eller førtidspensionist og har udgifter til egenbetaling af dine høreapparater, så kan du være berettiget til helbredstillæg. Hvis du er berettiget til helbredstillæg, så kan du få dækket op til 85% af din egenbetaling.

Du kan ansøge om helbredstillægskortet på Borger.dk

Sygeforsikringen ”danmark”

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark i gruppe 1,2 eller 5, kan du få tilskud til høreapparater. Hvis du er medlem af gruppe 1 eller gruppe 2, kan du få op til 1500 kr. i tilskud pr øre i 2021. For en periode på 12 måneder, kan du maksimalt få tilskud til høreapparater på 3000 kr. Er du gruppe 5-medlem kan du højst få 1000 kr. i tilskud pr øre i 2022, mens det maksimale tilskud over en periode på 12 måneder er på 2000 kr.

Hos BetterSound  hjælper vi dig trygt igennem processen med, at søge de tilskud og tillæg der er relevante for netop dig.

Vores kunders anmeldelser

Hos Bettersound.dk samler vi på glade kunder, her kan du læse hvad de siger om os.

Bestil dine gratis
høreprøve i dag