Hørecenter Nord

Tilbehør

Tilbehør fra Widex

Widex Phone-DEX 2

 Widex PhoneDex 2 er videreudvikling af den oprindelige Widex Phone-Dex. Widex PhoneDex 2 er en telefon der trådløst streamer lyden til dine høreapparater, så du klart og tydeligt kan føre en telefonsamtale.

Widex TV Play

 Stream lyden dit TV direkte til dine Widex Evoke høreapparater og justér lydbalancen. Du justerer nemt lyden via appen, og kontrollerer nemt balancen mellem lyden fra streamingen og omgivelserne. Du kan derfor nemt tænde og slukke for omgivelseslydene, så du kan fokusere på dit Tv- program eller med at deltage i samtaler under programmet.  

 

Widex COM-DEX

 Widex Com-Dex er dit stilfulde svar på en håndfri kommunikationsenhed, som du kan bruge til at streame lyd i høj kvalitet fra din smartphone og direkte til dine Widex høreapparater. Brug Com-Dex både til at foretage opkald via din smartphone, eller til at nyde god musik i allerbedste lydkvalitet.

 

Widex RC-DEX

 Widex RC-Dex er en lille fjernbetjening, som nemt kan justere dine høreapparater. Den er så lille, at du kan have den siddende som nøglering, så ved du altid hvor den er. 
Med fjernbetjeningen kan du nemt justerer lydstyrken alt efter hvor du befinder dig, og kan derfor tilpasse lydstyrken til præcis den situation du befinder dig i.

Widex TV-DEX

 Få lyden fra Tv’et sendt direkte til dine høreapparater uden forsinkelse og ekko.  Med WidexLinx trådløse teknologi kan du se Tv på den mest optimale måde. Du modtager lyden i høreapparaterne i realtid, hvilket vil sige der ikke er forsinkelse mellem lyd og billede.

 
 

Widex FM+Dex

 FM+DEX er en streaming-enhed, der er specielt designet til høreapparater. Enheden omsætter signaler fra FM-modtager, telespole og audioudstyr og streamer dem til dine trådløse Widex høreapparater. Den er kompakt og brugervenlig og nem at betjene med en trykknap til programvalg og lydstyrkeregulering. 

 
 

Tilbehør

Høreapparater har forskelligt tilbehør, og hos BetterSound Hørecenter hjælper vi med at skræddersy den bedste pakke til dine behov og ønsker.

Brug fx dine høreapparater som trådløse hovedtelefoner.

Der findes masser af tilbehør til høreapparater i dag, så du kan få den ultimative glæde og oplevelse. Hvis du vælger produkter fra Widex, åbner der sig en verden af muligheder, som du kontrollerer og justerer direkte fra din smartphone.

Vidste du, at vi kan hjælpe med at tilpasse dit høreapparat på afstand? Med Widex har vi mulighed for at tilpasse dit høreapparat til dine omgivelser, så du får den optimale lyd.

Vores kunders anmeldelser

Hos Bettersound.dk samler vi på glade kunder, her kan du læse hvad de siger om os.

Bestil dine gratis
høreprøve i dag