Hørecenter Nord

Tilbehør

Tilbehør fra ReSound

ReSound Micro Mic

Fokusér på de lyde, du gerne vil høre, selv i støjende omgivelser, og udvid dit høreområde med op til 25 meter, når der er frit udsyn.

 

ReSound Multi Mic

Få alle de samme fordele som med Resound Micro Mic, eller brug den som bordmikrofon. Du kan også oprette forbindelse til FM og teleslyngesystemer eller bruge mini-jackstikket til streaming af lyd til dit høreapparat.

 

ReSound Remote Control

Justér lydstyrken på dine høreapparater, og skift nemt og diskret programmer fra lommen eller håndtasken.

 

ReSound Remote Control 2

Justér lydstyrken eller slå lyden fra i dine høreapparater, skift programmer, og få et overblik over alle indstillingerne.

 

ReSound TV Streamer 2

Stream stereolyd fra dit tv, din computer eller dit musikanlæg.

ReSound Smart 3D

Nem og diskret justering til dine behov og til ReSound LiNX Quattro, ReSound LiNX 3D eller ReSound ENZO 3D. Dette er den mest avancerede app.

 
 

ReSound Relief

Hjælp til håndtering af tinnitus.

 
 

ReSound Phone Clip+

Foretag telefonopkald med krystalklar lyd, slå baggrundsstøj fra, mens du taler, og stream musik, podcasts og anden lyd fra din telefon.

 

Tilbehør

Høreapparater har forskelligt tilbehør, og hos BetterSound Hørecenter hjælper vi med at skræddersy den bedste pakke til dine behov og ønsker.

Brug fx dine høreapparater som trådløse hovedtelefoner.

Der findes masser af tilbehør til høreapparater i dag, så du kan få den ultimative glæde og oplevelse. Hvis du vælger produkter fra ReSound, åbner der sig en verden af muligheder, som du kontrollerer og justerer direkte fra din smartphone.

Vidste du, at vi kan hjælpe med at tilpasse dit høreapparat på afstand? Med ReSound har vi mulighed for at tilpasse dit høreapparat til dine omgivelser, så du får den optimale lyd.

Vores kunders anmeldelser

Hos Bettersound.dk samler vi på glade kunder, her kan du læse hvad de siger om os.

Bestil dine gratis
høreprøve i dag