Hørecenter Nord

Tilbehør

Tilbehør fra Signia

StreamLine TV

Takket være StreamLine TV, kan du nyde lyden fra dit fjernsyn direkte i dine høreapparater. Du kan endda justere lydstyrken ved hjælp af Signia App.

StreamLine Mic

Den nye StreamLine Mic giver helt håndfri lydstreaming af telefonsamtaler og musik med en hvilken som helst Bluetooth smartphone. Den virker også som en fjernmikrofon.

miniPocket

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

 

Opladningsløsninger

Der medfølger en række opladningsløsninger til vores genopladelige høreapparater, afhængigt af hvilke høreapparater du bruger. Nogle opladere er bærbare etuier i lommestørrelse, nogle giver dig mulighed for at oplade dine høreapparater uden stik eller kabler, og nogle rengør dine høreapparater under opladning.

EarWear 3.0

De nye miniReceiver 3.0, ThinTube 3.0, Eartips 3.0 og Sleeves 3.0 er designet til at sikre en komfortabel og sikker pasform af høreapparaterne i dine ører. Den nye bøjning og placering i øret af den ledning, som forbinder høreapparater, der sidder bag øret, med din øregang, forbedrer udseendet på øret.

Tilbehør

Tilbehør til Signia-høreapparater – Ubegrænset kontrol og forbindelse

Holder dig forbundet og i kontrol

Uanset om du vil ændre på indstillingerne med fjernbetjeningen, streame lyd direkte til høreapparaterne eller have kontrol over opladningen, så er vores produkter elegante, praktiske og nemme at bruge.

Vores kunders anmeldelser

Hos Bettersound.dk samler vi på glade kunder, her kan du læse hvad de siger om os.

Bestil dine gratis
høreprøve i dag