Hørecenter Nord

Spørgsmål & svar

Ofte stillede spørgsmål

Vi kender det sikkert alle. Nyt er ikke altid nemt, og hvis det er første gang, du skal booke tid til en høreprøve og bestille et høreapparat efterfølgende, kan der opstå en masse spørgsmål. Skal jeg bestille tid hos egen læge først? Er jeg berettiget til at søge tilskud? Vil der forekomme egenbetaling? Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej. Derfor har vi samlet en række af de mest typiske spørgsmål og svar, så du kan blive klædt godt på.

Når du skal købe et høreapparat hos BetterSound Hørecenter, kan du få offentligt tilskud. Der kan forekomme egenbetaling i de tilfælde, hvor høreapparatet koster mere, end hvad tilskuddet dækker. Her skal du selv betale merprisen.

Batterier udleveres gratis af regionen, og det gælder både, når høreapparatet er anskaffet i det offentlige eller hos private med offentligt tilskud. Det er derfor ikke en udgift, som du skal bekymre dig om. Du kan følge guiden på Oticons hjemmeside til bestilling af gratis standardbatterier til dit høreapparat: www.oticon.dk/hearing-aid-users/bestil-batterier.

Hos BetterSound hjælper vi med at justere dit høreapparat, ind til du er tilfreds og får den bedst mulige oplevelse. Justeringen er derfor inkluderet i prisen, da det er vigtigt for os, at du er godt tilpas med dit nye høreapparat.

Hos BetterSound hjælper vi med at bestille det rigtige høreapparat hjem til dig. Du får mulighed for at teste et høreapparat i fire uger for at finde ud af, om det er den helt rigtige model. Herefter hjælper vi med at bestille dit splinternye høreapparat, da vi har god kontakt og løbende dialog med høreapparatproducenterne.

Hos BetterSound er du automatisk berettiget til tilskud til høreapparat fra din region, når du vælger at købe et høreapparat igennem os. Du skal bare have en henvisning fra en øre-, næse-, halslæge for at få tilskud. Hvis dit høreapparat ender med at blive dyrere, end hvad tilskuddet dækker, skal du selv betale merprisen. Vi hjælper med at gennemskue, om der vil være behov for ekstra betaling i din konkrete situation.

Der er fire års garanti på dit nye høreapparat, der gælder fra datoen, hvor høreapparatet er købt. Når garantien er udløbet, kan du søge om nyt tilskud.

Nej, du behøver ikke at få en henvisning fra din egen læge. Du skal først bestille tid hos en øre-, næse-, halslæge, når du ønsker at søge om offentligt tilskud.

Vi kommer på alle plejehjem og ældreboliger i Nordjylland.