Hørecenter Nord

Høretest

Jeg vil gerne være med til at nedbryde tabuet om at bruge høreapparater. Dårlig hørelse har så mange negative konsekvenser og kan i værste fald føre til isolation, når man trækker sig fra sociale arrangementer grundet udfordringer med at følge med i samtalerne.

Jeanette Fischer Anthonsen

 

Gratis høretest

Besøg os i vores klinik, Brandstrupgade 12, 9000 Aalborg.

Mulighed for hjemmebesøg i hele Nordjylland

Vi kommer på alle plejehjem og ældreboliger i Nordjylland – Fra Skagen til Randers

Åbningstider i butik

Mandag : 10:00 - 15:00
Tirsdag : 12:00-17:00
Onsdag : Udkørsel
Torsdag : Udkørsel
Fredag : 10:00-13:00
Lørdag /søndag : Lukket

DETTE KAN DU FORVENTE AF DIN FØRSTE KONSULTATION HOS EN HØRESPECIALIST

Har jeg virkelig et høretab? Og har jeg virkelig brug for et høreapparat? Efter flere samtaler med familie, venner, læge og dig selv, er det nu tid til at booke den første kontakt med en hørespecialist.

Men hvad kan du egentlig forvente af sådan en konsultation? Vi tager dig gennem din aftale trin for trin:


Den indledende snak

Ved første møde  tager du og jeg  først en snak om, hvorfor du er der, hvordan du oplever dit høretab og hvordan din familie og venner oplever det.

Det er vigtigt for mig, at forstå din hverdag og dine behov, så jeg kan, hvis nødvendigt, finde det bedste høreapparat til dig. Både du og dit høretab er unik – måske er du en travl person, der oplever forskellige lyd miljøer hver dag. Eller måske foregår det meste af din hverdag i et stille og roligt miljø derhjemme. Disse to eksempler på livsstile vil kræve hver sin høreløsning.  Derfor kan der være en god idé at tage en af dine nærmeste med til konsultationen.


Høretesten

Nu er det tid til høreprøven. Her vil jeg måle, hvor godt du hører lyd og tale og forsøger således at finde det svageste lydniveau, du er i stand til at registrere. Dette vil give mig et billede af dit høretab på begge ører og kortlægge, hvordan du hører de lyde, der er vigtigst i din hverdag

Høreprøven udføres hjemme hos dig eller på en af vores lokalisationer (Østervrå Hallen og Tårs hallen)  med høretelefoner, hvor jeg tester et øre ad gangen i forskellig lydstyrker og frekvenser. Du skal blot reagere, når du kan høre lyden – f.eks. ved at trykke på en knap. Senere bliver resultaterne forklaret for dig i et audiogram.


Taletesten

En taletest er ikke nødvendigvis noget du skal udføre. Hvis du bliver bedt om at tage testen, får du hovedtelefoner på og skal derfra gentage tal og ord


Audiogrammet

Efter de forskellige test får du lov til at se dit audiogram. Et audiogram er en kortlægning af din hørelse på begge ører. Det giver en detaljeret beskrivelse og viser, hvor dæmpet en lyd kan blive, før den ikke er hørbar for dig. En høretærskel mellem 0 og 25 dB betragtes som normal. Audiogrammet er med til at bestemme graden af dit høretab. Hørespecialisten vil redegøre nærmere for dig – husk at stille spørgsmål , hvis der er noget, du ikke forstår.


Tympanometri

Tympanometri er en betegnelse for flere målinger af mellemøret, her skal du blot sidde stille og roligt imens udstyret måler.

Nu har Jeg som hørespecialist overblik over dit høretab. Jeg vil forklare dig, hvordan din hørelse er på begge ører, og hvor godt hvert af dem kan høre ved lav tonehøjde og ved høj tonehøjde. På baggrund af mit overblik, vil jeg foreslå den bedste løsning til dit unikke høretab, dit budget og din hverdag.


Hvad så nu?

Når vi i fællesskab har valgt et høreapparat, får du en tid til din høreapparattilpasning.

Ved udlevering af dine nye høreapparater vil jeg kalibrerer dine høreapparatet, tilpasse dem til dit høretab og viser dig, hvordan du bruger og rengør det. Jeg vil også vise dig, hvordan du håndtere dem og sætter høreapparaterne på.

Nu har du et par uger til at afprøve høreapparatet i den virkelige verden, hvorefter vi ses igen til en finjustering.


Hvem er Jeg?

Mit navn er Jeanette Fischer Anthonsen, Jeg har været med fra start i udviklingen af BetterSound., som pr. 01-10-2023 har skiftet navn til Hørecenter-NORD. Jeg er ene ejer af Hørecenter-NORD og driver ApS selskabet alene. Jeg er uddannet audiologiassistent og har siden 2007 arbejdet i både det offentlige og private regi  og har derudover mere end 12 års erfaring som leder inden for audiologi.

Jeg er 42 år og bosat i Sulsted sammen med min familie på en bondegård.

Jeg er uddannet i alle  høreapparater der er på markedet,  men jeg har specialiseret mig i de globale og anerkendte danske brands såsom GN Resound, WSA Widex & Signia samt Oticon, Phonak og Starkey – Jeg gennemfører hvert år kurser og efteruddannelse for at være klædt på med den seneste viden om produkternes funktioner.

Når du får behandling af mig, kan du se frem til at få professionel og personlig venlighed. Du får altid mulighed for at teste dit høreapparat, inden du træffer beslutning om den rette model. Jeg gør en dyd ud af at hjælpe dig godt på vej, og jeg står altid klar til at besvare dine spørgsmål. 

Vores kunders anmeldelser

Hos Bettersound.dk samler vi på glade kunder, her kan du læse hvad de siger om os.

Bestil en Gratis
høreprøve i dag