Hørecenter Nord

Hørecenter Frederikshavn – Hørecenter-NORD: Din hørespecialist

Hørecenter-NORD er beliggende i hjertet af Aalborg. Jeg ønsker at hjælpe så mange jeg kan. Jeg tilbyder derfor konsultation i 9830 Tårs hver torsdag. På den måde kan jeg hjælpe dig som bor nordpå tæt på Frederikshavn. Vil du vide om konsultation i Tårs, er du velkommen til at kontakte mig på tlf.: 70 22 11 88.

Hvorfor overveje Hørecenter-NORD, når du er i Frederikshavn?

  1. Dybdegående ekspertise: Hos mig er du sikret en personlig og professionel betjening ved hvert eneste besøg.
  2. Højeste standard for høreundersøgelser: Mine høreundersøgelser er både grundige og nøjagtige. Det sikrer, at du får den bedste anbefaling.
  3. Risikofri afprøvning: Før du træffer en beslutning, tilbyder jeg en gratis 4-ugers afprøvning af høreapparater.
  4. Kvalitet i topklassen: Mine høreapparater er moderne inden for høreteknologi og design.
  5. Bredt udvalg af produkter: Uanset om det er høreapparater, høreværn eller tilbehør, har jeg noget for enhver smag og behov.
  6. Langvarig support: Nyd godt af min 4-årige servicegaranti.
  7. Økonomisk hjælp: Jeg hjælper dig med oplysninger om offentlige tilskud til høreapparater.
  8. Skræddersyede løsninger: Hvis du har svært ved at komme til mig, tilbyder jeg hjemmebesøg. Og du er selvfølgelig velkommen til at tage dine nærmeste med. Jeg er også til stede i Tårs hver torsdag. Du behøver derfor ikke at tage langvejs for at få opfyldt dit behov.
  9. Hurtig service: Jeg ved, at din tid er vigtig. Med mine korte ventetider sikrer jeg, at du hurtigt får den hjælp, du behøver.

Ved Hørecenter-NORD mener jeg, at alle fortjener en uforstyrret og klar hørelse. Jeg hjælper og rådgiver dig i dit valg af høreapparat. Det ikke alene forbedrer din hørelse, men også matcher din livsstil med et design så elegant, at du vil bære det med stolthed.

Hørecenter-NORD er beliggende i Aalborg. Grundet services, kan det også være dit hørecenter Frederikshavn. Hørecenter-NORD har både ekspertise og kvalitet. Besøg mig, og lad os sammen genopdage glæden ved klare lyde i dit liv. Du kan også kontakte mig på tlf.: 70 22 11 88. Så kan vi aftale nærmere om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.