Hørecenter Nord

Høreapparater

Hos  Hørecenter-NORD tror vi på, at teknologien omkring vores hørelse skal følge den hastige, digitale udvikling indenfor høreapparater.

Af den grund har vi valgt at specialisere os i de brands, der er længst fremme på den innovative bølge. Vi er uddannet i flere brands, som flg.:

 

GN Resound, Oticon, Widex og Signia alle er førende inden for moderne teknologi til høreapparater.

 

Derudover er vi blevet forhandler af STARKEY som er et stort og anerkendt uden for den danske grænse. – hver 4. høreapparat der sælges i USA er et STARKEY høreapparat.

 

Søger du høreapparat i Aalborg og resten af Nordjylland, så kontakt os allerede i dag

Typer af høreapparater

Der findes to typer af høreapparater: i-øret-apparater og bag-øret-apparater. Hos Hørecenter-NORD hjælper vi dig med at finde frem til den bedste løsning, som passer bedst til din hverdag og behov. Alle høreapprater kan nu fås som genopladelig – det er nemt og bekvemt.

 

I-øret-apparater: Diskret høreapparat, der er formet til dit øre

I-øret apparater skræddersyes til din øregang og er behageligt at anvende. Designet er meget diskret, og man skal derfor tæt på for at se, at du har et høreapparat i øret. Høreapparatet er velegnet til dig med let til moderat høretab.

 

Bag-øret-apparater: Flere funktioner i ét høreapparat, der giver masser af muligheder

Bag-øret-apparater er velegnet til de fleste typer høretab. Bag-øret-apparater sidder bag det ydre øre og har et meget diskret design, hvor mikrofon, forstærker og højtaler er samlet i forstærkeren bag øret. Lyden ledes fra en tynd plastikslange til øreproppen.

ReSound OMNIA

ReSound OMNIA høreapparater føles så komfortable, at det er muligt, at du glemmer, at du har dem på. Og samtidig er de meget diskrete. 

Starkey EvolvAI

EvolvAI høreapparater demonstrerer vores mest exceptionelle Starkey Sound til dato. Med op til 55 millioner personlige justeringer i timen, er EvolvAI designet til automatisk at levere realistisk og virkelighedstro lydkvalitet i alle lyttemiljøer. Så kan du koncentrere dig om vigtigere ting i livet.

Signia IX

Med Signia Integrated Xperience kan hvert ord, du siger, hvert grin, du deler, og hver historie, du fortæller, forbedre alle livets vigtige øjeblikke.

Det handler om mere end bare at høre bedre. Det handler om at give dig selvtillid til at engagere dig, interagere og bidrage, især i støjende gruppesamtaler. Du skal ikke bare observere fra sidelinjen.

WIDEX Moment sRIC R D

Moment sRIC R D høreapparatet er bygget op omkring Widex Moment-platformen™ og det revolutionerende PureSound™ og er velegnet til minimalt til svært til kraftigt høretab. 

Oticon høreapparater

Hos Oticon udvikler vi høreløsninger, der ændrer livet for mennesker med høretab. Vi gør dette ved at flytte grænserne for teknologi, og hvis det betyder, at vi er nødt til at udfordre normerne, så gør vi det.

Vores kunders anmeldelser

Hos Bettersound.dk samler vi på glade kunder, her kan du læse hvad de siger om os.

Bestil en GRATIS
høreprøve allerede i dag