Hørecenter Nord

Høreapparat Hobro

Få nyt høreapparat i Hobro. Når BetterSound besøger dig som kørende høreklinik i Hobro og omegn, sørger hun for at undersøge din hørelse grundigt. Hvis det skulle vise sig, at du har behov for høreapparat, kan hun tage billeder af din øregang og sende til en øre-næse-halslæge, som kan tage en digital vurdering af din hørelse og muligvis hjælpe med tilskud til høreapparatet.Hos BetterSound fører vi forskellige typer af høreapparater, idet alles ører har forskellige former og behov. Derfor er der også behov for både i-øret-apparater, bag-øret-apparater og tilbehør til høreapparatet.Hvis du eksempelvis taler meget i telefon eller lytter meget til musik i løbet af en dag. Kan det være en fordel at tilkøbe et ReSound høreapparat med Phone Clip+ tilbehør. Med ReSound Phone Clip+ tilbehør kan du sende lyden fra telefonen, hvad end det er opkald, podcast eller musik, direkte op i høreapparatet og dermed bliver oplevelsen meget mere behagelig for dig.

Høreapparat Hobro

Kontakt BetterSound og få høreapparat i Hobro

Kontakt os via kontaktformularen vedrørende en snak om dine udfordringer med hørelsen, ring til os på 70 22 11 88 eller send os en henvendelse på e-mail adressen kontakt@bettersound.dk.

Vi står til rådighed til at besvare dine individuelle spørgsmål, men hvis du søger et hurtigt svar på et generelt spørgsmål, kan du besøg vores spørgsmål og svar, hvor vi har forsøgt at besvare ofte stillede spørgsmål. Såsom, hvorvidt man skal bestille en lægetid inden man bestiller en høretest, eller hvor man finder hjælp til justering af høreapparatet.

Høreklinik Hobro

Når man besøger købstaden Hobro, kan man regne med at møde adskillige kulturelle seværdigheder. Som i sandhed vil sætte sit præg på dit visit til byen. I Hobro kan man blandt andet opleve GASmuseet, Vikingecenter Fyrkat samt Verdenskortet ved Klejtrup Sø. Der er altså oplevelser for enhver smag og størrelse i Hobro.

Det er samtidig muligt at få besøg af vores kørende høreklinik i Hobro, Hadsund, Mariager, Arden og Øster Hurup, hvor vi hellere end gerne pakker udstyret i bilen og foretager en høretest hjemme hos dig. Vi sender vores specialist i høreapparater, Jeanette Fischer Anthonsen. Som har været en del af BetterSound siden opstart, og som ved alt om høreapparatet og dets funktion.

.