Hørecenter Nord

Høreapparat Aalborg – Hørecenter-NORD

Høreapparat Aalborg – Hørecenter-NORD tilbyder topmoderne løsninger

Velkommen til Hørecenter-NORD. Hos os får du professionel rådgivning og service i Aalborg og hele Nordjylland. Vi er dit lokale valg, når du søger høreapparat Aalborg og høreløsninger i Tårs, Hjørring og Brønderslev og resten af Nordjylland.

Hos Hørecenter-NORD tilbyder vi dig en omfattende og grundig høretest. Indehaver og audiolog, Jeanette Anthonsen, er klar til at give dig den bedste vejledning omkring valg af høreapparat Aalborg. Vi sørger for, at du får den mest effektive løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Du kan afprøve vores høreapparater gratis i op til fire uger. Vi tilbyder kun høreapparater i topklassen. Du får altid fuld service samt fire års garanti. Hos os finder du et bredt udvalg af høreapparater, høreværn og tilbehør. Du er derfor altid sikret den bedste høreoplevelse.

Du finder blandt andet mærker som:

  • GN Resound.
  • Starkey.
  • Signia.
  • Widex.
  • Oticon.
  • og mange flere.

Få gratis høretest for nyt høreapparat Aalborg

Vi forstår vigtigheden af let tilgængelighed og tilbyder mulighed for hjemmebesøg. Du har også mulighed for at have pårørende med under dine besøg. Vi sikrer kort ventetid, så du hurtigt kan få forbedret din hørelse.

Hørecenter-NORD hjælper dig med at navigere i mulighederne for offentligt tilskud. Vores mål er at gøre det nemt og økonomisk overkommeligt for dig at få adgang til den bedste høreteknologi.

Vores høreapparater er ikke kun funktionelle. De er også designet til at være så diskrete som muligt. Nutidens teknologi tillader design, der kan bæres med stolthed og komfort, og er næsten usynlige i dit øre.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om høreapparat Aalborg, ønsker mere information eller ønsker at bestille tid til en høretest, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf.: 70 22 11 88 eller mail kontakt@hc-nord.dk.

Du er også velkommen til at besøge os. Du finder os i Aalborg på Brandstrupsgade 12. Derudover finder du os i Tårs på Bredgade 50.

Opnå bedre hørelse og livskvalitet med et høreapparat Aalborg fra Hørecenter-NORD. Vi er her for at støtte dig og sikre, at du får mest muligt ud af din hørelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.